helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Balíček ochrana na sprchové kouty Alori

Balíček ochrana na sprchové kouty Alori

Je váš sprchový kout rájem pro vodní kámen? Usazuje se stále dokola na všech jeho částech? Ochraňte jej před ním jednou provždy!

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Alori
65320
2101
8594195501159
24 měsíců

Alternativní produkty

Balíček pro ochranu sprchového koutu obsahuje tři kroky pro dokonalou péči o všechny části sprchového koutu ze skla nebo z plastu. Co to znamená? Už žádné usazeniny od vodního kamene na zástěně nebo mastnoty ve vaničce. Díky nanotechnologii už po první aplikaci vytvoří na povrchu neviditelný film se samočisticím efektem. Tato vrstva vytvoří naprosto hladký a perfektně rovný povrch, na kterém nemůže ulpět vodní kámen, mastnota ani jiné nečistoty. Zajistí vám méně práce a kratší čas při následné údržbě vašeho sprchového koutu.  Při správné péči vydrží nano ochrana na povrchu 12 měsíců a déle.

Ochrana i čističe mají formu kapaliny. Pro snadnější použití a úsporu jsou všechny lahvičky opatřeny prstovým rozprašovačem. Jsou baleny v bílých lahvičkách z chemicky odolného plastu. Lahvičky mají kulatý tvar, velmi dobře se drží a při použití nevyklouzávají z rukou. Celé balení je uzpůsobeno tak, aby prostředek nevytekl ani při položení.

Obsah balíčku

Příprava pro nano ochranu díl A.: příprava povrchu pro aplikaci nano ochrany. Zbaví povrch nečistot a perfektně jej odmastí. Obsah 100 ml

Ochrana sprchových koutů díl B: samotná nano ochrana. Aplikuje se na připravený povrch. Její aplikace je velmi jednoduchá a má dlouhotrvající účinek (při správné péči 1 rok a déle). Obsah 100ml

Čistič impregnovaných povrchů díl C: speciálně vyvinutý přípravek pro následné čistění ochráněných povrchů. Zaručuje, že se nano vrstva čištěním nepoškodí a vydrží minimálně 1 rok a déle. Obsah 100ml

Proč koupit

  • Až o 80% vyšší účinnost než běžné čisticí prostředky
  • Zajistí samočisticí efekt
  • Snadnější a kratší následný úklid
  • Dlouhotrvající efekt
  • Nano ochrana před usazováním vodního kamene, mastnoty a dalších nečistot
  • Použití na všechny části sprchového koutu

Alori

Značka ALORI je rodinná firma z města Olomouc s České republice a přináší do oblasti úklidové chemie novou koncepci řešení. Naším cílem je přinášet kvalitní produkty, které mají zvýšenou účinnost pomocí moderních technologie a unikátní receptury a zároveň přináší efektivitu a zjednodušení úklidu. Velmi dbáme na složení všech našich produktů a výběru surovin, jak po stránce jejich bezpečnosti pro lidský organismus, tak pro zvířata a přírodu. Hledáme vždy nejefektivnější řešení, které je co nejvíce bezpečné pro naše okolí.

U hodně našich produktů najdete označení Nano efekt. Toto označení znamená zvýšenou účinnost pomocí unikátní receptury.

Pro většinu povrchů nabízíme i kromě efektivních čističů ochrany, které zamezují usazování dalších nečistot až od 80%. Této vlastnosti dosahujeme pomocí našich receptur, které ve výsledku tvoří na povrchu takzvaný nano efekt. To znamená, že na povrchu vytvoříme ochrannou vrstvu, které má samočistící efekt a je často označována za hydrofobní, nebo za efekt lotosového květu. Této vlastnosti dosahujeme bez použití zakázaných nano částic, které byly dříve na trhu používány a ještě dnes je mnoho firem využívá.

Rodina a zvířata jsou pro nás na prvním místě a proto naše produkty pečlivě u nás před uvedením na trh testujeme, než produkt uvedeme na trh. Produkty testujeme vždy jejich účinnost a potenciální nebezpečnost pro uživatele. Nikdy neprovádíme testování produktů na jakýchkoliv zvířatech. Celá naše výroba a testování přímo u nás a proto si můžeme kontrolovat a dodržovat 100% kvalitu našich produktů.

Detail značky a ostatní produkty

Dodání přepravní společností PPL

124 Kč

Zdarma při nákupu nad 2 000 Kč

Dodání Českou poštou až domů

154 Kč

Zdarma při nákupu nad 2 000 Kč

Osobní odběr na prodejně v Pardubicích

Zdarma

Osobní odběr na výdejním místě DPD

114 Kč

Zdarma při nákupu nad 2 000 Kč

Osobní odběr na výdejním místě PPL

124 Kč

Zdarma při nákupu nad 2 000 Kč

Dodání přepravní společností DPD

114 Kč

Zdarma při nákupu nad 2 000 Kč

Dodání na pobočku České pošty

154 Kč

Zdarma při nákupu nad 2 000 Kč