helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Matrace Mabo Proma

Matrace Mabo Proma

Matrace PROMA je velmi pohodlná sedmizónová matrace s unikátním děrováním jádra. Jádro této matrace tvoří dvě vrstvy HR studené pěny gramáže 43kg s vysokým podílem rostlinného extraktu ze soji. Rostlinný extrakt snižuje spotřebu nerostných surovin a příjemně působí na pokožku uživatele.Lze zvolit měkčí stranu matrace – fialovou nebo tužší – modrou. Střed matrace je zpevněn kvalitní PUR pěnou gramáže 40kg s vyšší tuhostí. Jádro matrace je provrtáno skrz všemi materiály. Tím je dosaženo ideální prodyšnosti, která udržuje jádro matrace hygienicky čisté. Hustotou děrování jsou vytvořeny na matraci anatomické zóny. Jádro je opatřeno separačním úpletem. Matrace je vhodná na lamelový rošt nebo na pevnou podložku.

Rozměr a potah matrace si prosím vyberte níže.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
Mabo
V30432001
Rozšířená záruka 5 let - podmínky záruky a více informací

Parametry

  • Tuhost: střední
  • Výška: 18 cm
  • Nosnost:120 kg
  • Záruka:5 let
  • Dostupné potahy: Mitch, Silver, One4all, Bambus-Antistres

Potahy

Mitch

Velmi kvalitní potah z pleteniny Jersey obsahující polyester a bavlnu. Potah je plošně prošitý PES rounem gramáže 200gr/m2 a pleteninou Lacoste. Čtyřstranný zip umožňuje rozepnutí potahu na dvě poloviny pro snažší praní a sušení. Potah je pratelný maximálně při 60°C.

Bambus antistress

Tato matracová pletenina obsahuje bambusové vlákno, které je extrahováno přímo z bambusového stébla. Bambusové vlákno dodává potahu příjemnou měkkost a pevnost. Dokáže ve větší míře přijímat vlhkost a odvádět ji do okolí. Vytváří tím optimální mikroklima. Viskóza je velmi příjemná na omak a absorbuje více vlhkosti než bavlna. Dále tato pletenina protkána ultra jemným vláknem z karbonu, které dokáže odvádět od těla elektrostatický náboj. Antistatická úprava vytváří prostředí pro klidný spánek a odpočinek. Pletenina gramáže 320gr /m2 je prošita PES rounem 350gr/m2 a PES pleteninou Lacoste. Čtyřstranný zip umožňuje rozepnout potah na dvě poloviny pro snažší praní a sušení. Potah je pratelný maximálně při 60°C.

One4all

Multifunkční potah, jehož vlastnosti pomáhají k vytváření zdravého a komfortního spaní. Zejména alergiemi trpícím, ale také zdravotně uvědomělým uživatelům poskytuje One4all ochranu při spánku, která představuje především antibakteriální účinky, hubení škodlivých mikroorganismů, stimulaci látkové výměny u uživatele, positivní infračervené záření doplněné bariérou proti UV-A a UV-B záření a zamezení elektrostatického výboje při kontaktu.

Silver

Potah z třívrstvé pleteniny vysoké gramáže. Prodyšný potah s obsahem viskózy a stříbra, plošně prošitý 350g PES rounem a spodní pleteninou lacoste. Potah je díky obsahu viskózy velmi příjemný na omak a výborně absorbuje vlhkost. Stříbro působí proti bakteriím, udržuje potah čistý a bez zápachu. 3D mřížka po obvodu matrace zlepšuje cirkulaci vzduchu. Potah má čtyřstranný zip a je pratelný maximálně při 60°C.

Mabo

MABO je ryze česká společnost s již osmnáctiletou tradicí. Specializuje se na zpracování měkčených PUR pěn a na výrobu matrací pod značkou mabo, ale nabízí také široký sortiment lamelových roštů, postelí, ložnicového nábytku, dětských pokojů a lůžkovin Kompletní vývojový i výrobní proces probíhá na jednom místě, dlouholeté zkušenosti s výrobou matrací a neustálá výstupní kontrola z jednotlivých procesů garantuje špičkovou kvalitu a dlouhou životnost, která k české značce mabo neodmyslitelně patří.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
http://www.matrace-mabo.cz/

Dodání přepravní společností TopTrans

Zdarma

Osobní odběr na prodejně v Pardubicích

Zdarma

Osobní odběr na depu TopTrans

Zdarma