helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Matracový chránič Mabo

Matracový chránič Mabo

Matracový chránič se pokládá na matraci, kterou chrání před znečištěním a opotřebením. Připevní se pomocí gum v rozích k matraci. Matracový chránič je vyroben z třívrstvé pleteniny s vysokým obsahem bavlny. Chránič je plošně prošitý s PES rounem. Chránič je pratelný při 60°C. Záruka na chránič je 2 roky. Rozměr chrániče si prosím vyberte níže. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
Mabo
V30883001
24 měsíců

Potah Mitch

Velmi kvalitní potah z pleteniny Jersey obsahující polyester a bavlnu. Potah je plošně prošitý PES rounem gramáže 200gr/m2 a pleteninou Lacoste. Čtyřstranný zip umožňuje rozepnutí potahu na dvě poloviny pro snažší praní a sušení. Potah je pratelný maximálně při 60°C.

Mabo

MABO je ryze česká společnost s již osmnáctiletou tradicí. Specializuje se na zpracování měkčených PUR pěn a na výrobu matrací pod značkou mabo, ale nabízí také široký sortiment lamelových roštů, postelí, ložnicového nábytku, dětských pokojů a lůžkovin Kompletní vývojový i výrobní proces probíhá na jednom místě, dlouholeté zkušenosti s výrobou matrací a neustálá výstupní kontrola z jednotlivých procesů garantuje špičkovou kvalitu a dlouhou životnost, která k české značce mabo neodmyslitelně patří.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
http://www.matrace-mabo.cz/

Dodání přepravní společností TopTrans

234 Kč

Zdarma při nákupu nad 2 000 Kč

Osobní odběr na prodejně v Pardubicích

Zdarma

Osobní odběr na depu TopTrans

234 Kč

Zdarma při nákupu nad 2 000 Kč