helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Matracový topper Mabo HR Soft

Matracový topper Mabo HR Soft

Měkký matracový topper z mimořádně prodyšné HR studené pěny EUCAFEEL gramáže 45 kg/m3. Pratelný potah Mitch s plošným proševem a bavlnou. Topper je vhodný pro změkčení povrchu matrace. Pružné pásky pro přichycení k matraci. Celková výška 6 cm. Záruka na topper je 5 let. Rozměr topperu si prosím vyberte níže. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
Mabo
V30969001
Rozšířená záruka 5 let - podmínky záruky a více informací

Parametry

  • Výška:6 cm
  • Záruka:5 let
  • Potah Mitch

Potah Mitch

Velmi kvalitní potah z pleteniny Jersey obsahující polyester a bavlnu. Potah je plošně prošitý PES rounem gramáže 200gr/m2 a pleteninou Lacoste. Čtyřstranný zip umožňuje rozepnutí potahu na dvě poloviny pro snažší praní a sušení. Potah je pratelný maximálně při 60°C.

Mabo

MABO je ryze česká společnost s již osmnáctiletou tradicí. Specializuje se na zpracování měkčených PUR pěn a na výrobu matrací pod značkou mabo, ale nabízí také široký sortiment lamelových roštů, postelí, ložnicového nábytku, dětských pokojů a lůžkovin Kompletní vývojový i výrobní proces probíhá na jednom místě, dlouholeté zkušenosti s výrobou matrací a neustálá výstupní kontrola z jednotlivých procesů garantuje špičkovou kvalitu a dlouhou životnost, která k české značce mabo neodmyslitelně patří.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
http://www.matrace-mabo.cz/

Dodání přepravní společností TopTrans

Zdarma

Osobní odběr na prodejně v Pardubicích

Zdarma

Osobní odběr na depu TopTrans

Zdarma