helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Postelový rošt Ahorn Lussoflex

Postelový rošt Ahorn Lussoflex

Přizpůsobivý a elegantní rošt vhodný i pro alergiky. Lamely i bočnice roštu mají na povrchu metalickou fólii pro snadnou údržbu. Toto řešení omezí zachytávání prachu pod matrací, který způsobuje dýchací obtíže nebo alergie. Pružná pouzdra dvojí tuhosti člení plochu lůžka do 7 anatomických zón s možností regulace tuhosti v bederní části. S přídavnou lištou na krajích roštu nedochází k deformaci okrajů matrace. Je vhodný pro pěnové a latexové matrace. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
Ahorn
V10054001
Rozšířená záruka 5 let - podmínky záruky a více informací
  • Skutečná velikost roštu je vždy o 1 cm užší a o 5 cm kratší, než je uvedený rozměr.
  • Počet lamel: 28
  • Počet zón: 7
  • Nosnost: 130 kg
  • Polohovatelnost: ne
  • Výška: 8 cm
  • Možnost atypu: ano
  • Hmotnost: 20 kg

Ahorn

Firma AHORN CZ, s.r.o je českým výrobcem lamelových roštů, matrací a polštářů.

Historie firmy se váže k roku 1995, kdy dnešní zakladatel společnosti pan Ing. Pavel Koňarik začal s montáží roštů v garáži. V roce 1998 byla výroba přesunuta do Vlkoše u Kyjova, kde firma působí doposud. Společnost Ahorn CZ, s.r.o. vznikla v roce 2000, kdy byla zapsána do obchodního rejstříku a dnes je největším výrobcem lamelových roštů na tuzemském trhu. Firma je vůbec první společností v České republice, která začala vyrábět lamelové rošty. Pro rozvoj byl zlomový rok 2014, kdy firma zúročila své dlouholeté zkušenosti s prodejem matrací a úspěšně zahájila svojí vlastní výrobu matrací a polštářů.

Firma nabízí široké a specializované portfolio výrobků, které uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. V sortimentu najdete rošty a matrace nejrůznějších velikostí, materiálů, provedení a funkcí. Ročně vyrobí cca 140 000 ks roštů. Sortiment je dodáván specializovaným prodejnám nábytku, obchodním řetězcům a výrobcům nábytku, zejména do zemí střední Evropy.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
http://www.ahorn.cz/

Dodání přepravní společností TopTrans

Zdarma

Osobní odběr na prodejně v Pardubicích

Zdarma

Osobní odběr na depu TopTrans

Zdarma