helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Matrace Ahorn Lucida 18

Matrace Ahorn Lucida 18

Matraci ocení spáči, kteří dávají přednost tužšímu lůžku. Zpevňující středová deska a speciální prořez pěn přispívají k dobré opoře těla a správnému provětrání matrace. Matrace tak dobře odvádí pot a zajišťuje zdravé a hygienické klima lůžka pro příjemné spaní. Matrace navíc nabízí výhodný poměr kvality a ceny. Prodyšný potah Minimitch je snímatelný a pratelný, pro snazší praní ho lze rozdělit na 2 části. Matrace je vhodná pro pevné i ručně polohovací rošty. Záruka 2 roky. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
Ahorn
V10270001
9876543210123
24 měsíců
  • Nosnost: 110 kg
  • Polohovatelnost: ano
  • Výška: 18 cm
  • Možnost atypu: ano
  • Hmotnost: 14 kg

Ahorn

Firma AHORN CZ, s.r.o je českým výrobcem lamelových roštů, matrací a polštářů.

Historie firmy se váže k roku 1995, kdy dnešní zakladatel společnosti pan Ing. Pavel Koňarik začal s montáží roštů v garáži. V roce 1998 byla výroba přesunuta do Vlkoše u Kyjova, kde firma působí doposud. Společnost Ahorn CZ, s.r.o. vznikla v roce 2000, kdy byla zapsána do obchodního rejstříku a dnes je největším výrobcem lamelových roštů na tuzemském trhu. Firma je vůbec první společností v České republice, která začala vyrábět lamelové rošty. Pro rozvoj byl zlomový rok 2014, kdy firma zúročila své dlouholeté zkušenosti s prodejem matrací a úspěšně zahájila svojí vlastní výrobu matrací a polštářů.

Firma nabízí široké a specializované portfolio výrobků, které uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. V sortimentu najdete rošty a matrace nejrůznějších velikostí, materiálů, provedení a funkcí. Ročně vyrobí cca 140 000 ks roštů. Sortiment je dodáván specializovaným prodejnám nábytku, obchodním řetězcům a výrobcům nábytku, zejména do zemí střední Evropy.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
http://www.ahorn.cz/

Dodání přepravní společností TopTrans

Zdarma

Osobní odběr na prodejně v Pardubicích

Zdarma

Osobní odběr na depu TopTrans

Zdarma